Associerede IT-værktøjer og samarbejdspartner

Vi har et kompetent team af eksperter og partnere, der står klar til og hjælpe jeres virksomhed med at svare på alle de kryptiske spørgsmål, som persondataforordningen stiller til jeres virksomhed og driften heraf.

Vores partnere kan både tilbyde hands-on IT assistance og advokathjælp.

Check-Point

Verdensførende inden for internetsikkerhed

Check Point Software Technologies Ltd er verdensførende inden for internetsikkerhed og tilbyder løsninger, der giver kompromisløs beskyttelse mod alle typer af trusler samtidig med, at de giver en reduceret kompleksitet og en lavere ejeomkostning.

Check Point var pionerer i sikkerhedsbranchen med FireWall-1 og den patenterede teknologi for Stateful Inspection.

Check Point fortsætter med at udvikle nye innovationer baseret på deres Software Blade-arkitektur og forsyner kunderne med fleksible og enkle løsninger, der kan tilpasses helt ud fra sikkerhedsbehovene hos hver enkelt organisation.

Check Point er den eneste leverandør, der ser ud over teknologien og definerer sikkerhed som en forretningsproces.

Check Point 3D Security kombinerer politikker, mennesker og bedre kontrol af sikkerheden på en unik måde, for bedre at beskytte informationen og hjælpe organisationer med at implementere en bredere plan for sikkerhed, der stemmer overens med organisationernes forretningsmål.

Vi har fokus på de små virksomheder, hvor IT-sikkerhed spiller en vigtig rolle, når det gælder vækst og innovation, og der er behov for en enkle løsning, der hjælper virksomheden med at klare den cyberkriminaliteten af i dag.

Til små virksomheder, adresserer 700-serien de unikke sikkerhedsbehov, alle små virksomheder skal tage stilling til. De giver avanceret beskyttelse med firewall, VPN, antivirus, anti-bot, applikationskontrol, URL-filter og sikkerhed for e-mails. De leveres desuden med optimeret netværksperformance med en kapacitet på op til 4 Gbps i firewallen og op til 330 Mbps, når de trusselsforebyggende funktioner er aktiveret.

Sletning og oprydning i personoplysninger

Som virksomhed og dataansvarlig skal man sikre sig, at der er taget stilling til hvilke procedurer, der skal følges, når personoplysninger skal slettes fra systemerne.

Her skal man være opmærksom på hvor og hvordan data er lagret:

  • Systematisk/Struktureret lagering, hvor data er lagret i: mapper, systemer som: Økonomi-, CRM-, ERP-systemer og andre. Hvori der behandles personoplysninger der typisk er gemt og sorteret i en database, hvori alle oplysninger er lagret.
  • Usystematisk/Ustruktureret lagring, hvor data er gemt i: mails, vedhæftede filer, drev, folder, laptops, SharePoint, Dropbox og på lagringsmedier, som harddiske og USB medier.

Der vil naturligt opstå et behov for sletteprocedurer for begge typer af lageret data og systemer, hvor der behandles personoplysninger. Gælder de samme regler “Oplysningerne må ikke opbevares længere, end det er nødvendigt…Når det ikke længere er nødvendigt at opbevare oplysninger, skal de slettes eller anonymiseres”

Dog vil mange relativ let kunne løse sletning i data der er gemt i databaser og systemer. Helt anderledes står det til med de ustruktureret data, hvor det er svært og få et overblik på hvor data er gemt og hvem der har hvilke filer, dokumenter og data.

I kan selvfølgelig rydde op manuelt, hvilket kan være en uoverskuelig opgave for jeres medarbejdere.

Et eksempel på manuel oprydning: En medarbejder har (kun) 10.000 mails – 10% er med bilag

  • Det vurderes at hver relevant mail kan scannes på ->  2 sekund per mail
  • 10% mails har et bilag, hvilket de får ->  1 minut per mail inkl. bilag
  • 3% mails som kræver ekstra fokus der lægger vi ->  5 minutter per mail

Det vil kræve en meget lang arbejdsuge 45 timer

Med baggrund i virksomhedens forskelige databehandlinger skal slettefristerne overholdes. Med Data and More toolbox’en kan vi hjælpe jeg med ar forblive GDPR-compliant:

  • Vi kan scanner millioner af mails, attachments, file share’s, cloud storage, Share Point, homepages ect.
  • Vi kan identificere ikke-compliant data ud fra algoritmer et unikt GDPR-bibliotek
  • Vi kan autobehandle ikke-compliant data og foretage oprydning af mailboxes og file delinger
  • Vi kan løbende overvåge nye data
  • I får udførlige rapporter mht. hvor og hvad der skal ryddes op i