DP Service – Et certificeret team

DP Service er et konsulentfirma med speciale i EU’s Persondataforordning og beskyttelse af privatlivsdata. Vi hjælper organisationer med at vedligeholde og dokumentere at Persondataforordningens krav til beskyttelse af privatlivsdata overholdes. Vi er certificeret i Persondataforordningen og kan effektivt styre jeres projekter om privatlivsdata i hus. Hvert medlem i teamet har mere end 25 års erfaring inden for ledelse og administrative IT projekter, softwareudvikling, arbejdsprocesser og optimering, IT sikkerhed, virksomhedsudvikling og økonomisk forvaltning. Vi støtter specielt mindre virksomheder (< 50 ansatte) med at overholde EU’s persondataforordning.

Torben Nordquist

Ejer

Mail: tn@dpservice.dk

Mobil: +45 26120909

Hvorfor vælge DP Service?

Vi har en metodisk tilgang til privatlivsdata-projekter. Den er pragmatisk og brugbar for virksomheder og resulterer i værdifulde tidsbesparelser for ledelsen. DP service kan tilbyde følgende:
  • Fortrolighed: Vi har høje standarder for fortrolighed og er inddraget i alle aspekter af forretningsprocesserne.
  • Viden: Vi bruger avancerede og dokumenterede metoder til at understøtte implementering af krav til privatlivsdata.
  • Relevans: Vort team af GDPR konsulenter, kortlægger jeres processer så de opfylder kravene og som tager højde for jeres unikke forretningsbehov.

“Vi manglede viden om, hvad vi helt konkret skulle gøre!”

Kenneth, Helsingør Bilhus

“Jeres leverance er alle pengene værd! Jeg vil betale min regning med fornøjelse”

Jørgen, klinikejer og kiropraktor
Kontakt os i dag