[email protected]

Om os

DP Service – Et certificeret team

DP Service er et konsulentfirma med speciale i EU’s Persondataforordning og beskyttelse af privatlivsdata. Vi hjælper organisationer med at vedligeholde og dokumentere at Persondataforordningens krav til beskyttelse af privatlivsdata overholdes. Vi er certificeret i Persondataforordningen og kan effektivt styre jeres projekter om privatlivsdata i hus. Hvert medlem i teamet har mere end 25 års erfaring inden for ledelse og administrative IT projekter, softwareudvikling, arbejdsprocesser og optimering, IT sikkerhed, virksomhedsudvikling og økonomisk forvaltning. Vi støtter specielt mindre virksomheder (< 50 ansatte) med at overholde EU’s persondataforordning.

Hvorfor vælge DP Service?

Vi har en metodisk tilgang til privatlivsdata-projekter. Den er pragmatisk og brugbar for virksomheder og resulterer i værdifulde tidsbesparelser for ledelsen. DP service kan tilbyde følgende:

  • Erfaring: Vi er et erfarent team af dedikerede IT eksperter.
  • Fortrolighed: Vi har høje standarder for fortrolighed og er inddraget i alle aspekter af forretningsprocesserne.
  • Viden: Vi bruger avancerede og dokumenterede metoder til at understøtte implementering af krav til privatlivsdata.
  • Relevans: Vort team af GDPR konsulenter, kortlægger jeres processer så de opfylder kravene og som tager højde for jeres unikke forretningsbehov.